2010. augusztus 27., péntek

Új varrósarok.

Na ne gondoljátok, hogy elköltöztem otthonról. :-) Csak két varromány között megújítottam a dolgozó szobámat, még a lovas napok előtt. Már most csak az én dolgaimat rejti. (Ideje lenne valami táblát is kitenni. Mint például, ne zavarj a sárkány dolgozik. Utalva a gépek tipusára és a rajtuk dolgozó nőszemély jellemére.)

Ilyen lett:


Kitettem a számítógép szűrét, átrendeztettem a saját bejáratú rakodó munkásommal a bútorokat. És máris tágasabb lett az a néhány négyzetméternyi birodalmam. Ráadásként a két sárkánykákat elküldtem teljes évi regenerálódásra. Szeptembertől újult erővel indulunk neki a fejemben és a füzeteimben lévő tervek megvalósításnak.

5 megjegyzés:

  1. Hu, irigykedem ! Az enyem mikor lesz ilyen ???!!! Ugyesek vagytok. Jo egy ilyen rakodomunkas a haznal :-)

    VálaszTörlés
  2. Mindig kiváncsian lesem mások varrós kuckóját.Köszi,hogy megmutattad!!!!
    Néhány nap múlva talán én is át tudom rendezni az enyémet olyanra,amilyenre végre kigondoltam.
    A neve a szobának már régóta megvan.:)
    A tied nagyon tetszik!!!!Nekem a nagy mosókonyhából van,illetve lesz leválasztva egy szekrénnyel a varrós rész.

    VálaszTörlés
  3. Mammka, kíváncsi vagyok, milyen lesz a te varrós kuckód! Igyekszem viszonylag nagyobb rendet tartani ezentúl, de nem mindig megy, látszik is. :-)

    Anita, majd mutasd meg, ha kész a varrós szobád! :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz, hogy mindenen ott van a kezed nyoma, hogy minden sajátkészítésű: a szék támlatakarója, a polc, a tűpárna, minden... oké, gondolom, h nem te fontad a kosarakat, de látszik mindenen, hogy a tiéd! Szép!

    VálaszTörlés
  5. Köszi, ez milyen jól esett! Bizony sok mindent én magam készítek. A lakás többi részében is sok apróság mutatja, hogy nem csak én alkotok, hanem a család többi tagja is.

    VálaszTörlés