2011. január 12., szerda

Gazdára várnak.

Muszáj túladnom rajtuk, felforgatták a házat. Új gazdát keresnek. Ne aggódjatok, ha megtalálják a helyüket, már nem rendetlenkednek, akármennyien is vannak egy helyen!

Szintetikus szörnyike-Piros kockás

Kedves szörnyikét mutatok be nektek. Neve nincs, azt a leendő gazdájától fogja kapni. Csak néhány tulajdonsága jellemzi. Mint például rendkívüli módon szereti hegyezni a fogát. Mindig elgondolkodik valamin. Igen szentimentális egy fajta. Egyebeken kívül nagyon szereti, ha megölelgetik. Vigyázat különleges csintalanságokat vállal magára.

A szörnyike pamutvászonból készült, kis filc anyaggal díszítve, szalag felhasználásával. Belsejét tekintve töltő flízt használtam, mely ugyan szintetikus anyag, ennél fogva puha és mosható.

Mérete: elölről 10X14cm, hátulról ugyanennyi.

Vannak testvérei, igény szerint megjelennek a polcomon.

És a másik kis komisz:

Bio szörnyike-Barna virágos.

Kedves szörnyikét mutatok be nektek. Neve nincs, azt a leendő gazdájától fogja kapni. Csak néhány tulajdonsága jellemzi. Igen szereti nyújtogatni a nyelvét. Jól meg is nyúlik neki, ezmiatt rendszeresen vágni kell, nehogy valaki rálépjen, mert az nagyon fáj neki. Igen, jól láttátok, egy lába van, sajnos az ollóval eltévedt. Azóta sosem vágja magának, nagyon várja már az új gazdiját, hogy segítsen ebben a tevékenységben. Mindenki tudja róla, hogy a szempilláit szereti rebegtetni, de csak akkor, ha a szemébe megy egy muslinca.

A szörnyike pamutvászonból készült, kis filc anyaggal díszítve, szalag felhasználásával. Belsejét tekintve meggymag leledzik benne, mely ugyan természetes anyag, ennél fogva kiváló melegítő és hűsítő hatást érhetünk el, attól függően, fülecske fáj vagy kezecske dagadt meg.

Mérete: elölről 10X14cm, hátulról ugyanennyi. Közel 100 grammnyi tiszított, fertőtlenített, jól kiszárított meggymagot használtam fel.

Vannak testvérei, igény szerint megjelennek a polcomon.

Annyit szeretnék hozzájuk fűzni, hogy Fércművek zsebrémei adták a kiinduló ötletet, és úgy de úgy belemerültem a jellemekbe...



1 megjegyzés: