2010. június 9., szerda

Halacska.

Bátorunk egyik kedves óvónénije kért meg újra, hogy a kicsi unokájának készítsek egy újabb puha állatot. Íme a halacska:

Az előző (kék hosszúnyakú állat) jószág zsiráfnak készült, majd időközben dínóvá változott, melyet kisgazdája nagy szeretettel rágicsál, és gyömöszkél, nagy-nagy örömömre. Remélem ez is keves háló-játszótárs lesz.

7 megjegyzés:

  1. Szia! Remélem nem haragszol meg, hogy így ismeretlenül írok, de szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Most készülök varrógépet venni, teljesen kezdő vagyok. Egy ilyen gépről mi lenne a véleményed? http://www.argep.hu/product_833222.html
    Véleményed és segítséged előre is nagyon köszönöm,
    Ildikó

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a halacska, biztos nagy sikere lesz.

    VálaszTörlés
  3. óó, ez nagyon helyes lett!! :))

    VálaszTörlés
  4. Kedves Ildi! Szerintem ár és minőség arányában nem túl jó a Singer. Keveset tud és elég drága ehhez képest. Már nem olyan jó a hírneve, mint nagyanyáink idejében.
    Érdemes átgondolni, mire szeretnéd használni, ruhavarrásra, vagy foltvarrásra. Kell-e díszöltés? (Nem árt.)
    Olyat érdemes nézni, aminek az alkatrészei fémből vannak, nyilván ezek belül helyezkednek el, képről nem látszik. Viszont, ha megemeled, legyen legalább 10 kiló. Ha túl könnyű, abban sok a műanyag alkatrész, ami könnyen törik, hamar elromlik.
    A Lidl-ben szokott lenni Veritas gép, sokan kedvelik, nagyon sokat tud az árához viszonyítva. Nekem két Pfaff gépem van, mindkettővel elégedett vagyok. A Janome is egy jó márka.
    Érdemes kifejezetten varrógépeket árusító boltokban vásárolni, ott értenek is hozzá, szervizelik is, tudnak segíteni akár a választásban is.
    Remélem tudtam segíteni, nem találtam e-mail címed, itt nem tudok olyan sokat írni. :-)

    Gabi

    VálaszTörlés
  5. Örülök Lányok, hogy tetszik! Az óvónéni ma reggel azzal fogadott, hogy otthon nyugodt körülmények között megnézegette. Először azt gondoltam, hogy jajj, biztos talált rajta valami hibát. :-) Elmondta, hogy ahogy nézegette, egyre csak még jobban tetszett neki. szinte nincs egyforma anyag rajta. Pontosak rajta az illesztések. Hát, nagyon jól esett. Ezért szeretem én személyesen átadni a megrendelt portékákat. :-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, így is sokat segítettél :)
    Üdv
    Ildi

    VálaszTörlés