2010. április 8., csütörtök

Vegyes vágott II.

Minden igyekezetem ellenére csak most sikerült odáig eljutnom, hogy a beígért folytatást közzétegyem.

Ezeket a barikákat a gyerekeinknek készítem húsvétra. Ezeket is nagy örömrivalgás fogadta, mikor megpillantották a kis apróságokat a barik kezében.Ugyanúgy, mint az Anna, Peti és Gergő könyveket, amit a barikák mellé kaptak.

Egy kedves Meskás felkérést kaptam, Solditól. Kenyértartó zsákot szeretett volna, hát én kaptam az alkalmon és elkészítettem neki. Boltjába bekukkantottam, és gyönyörű holmikat találtam nála. Az egyik kedvencem ez. A zsák ilyen lett:

Kedves fodrásznőmnek készítettem egy fésű-ollótartót. Mivel sokat utazik, és nem csak egy helyen fodrászkodik, kért tőlem egy olyan tartót, amiben elférnek az ollójai és fésűi, egyéb fodrász kellékei. Egy kikötése volt, színes legyen. Ez nem lehetett akadály! Öröm volt látni, mennyire boldog volt, és mennyire tetszett neki. Az első bevetésen nagy sikert aratott, minden vendégének tetszett.


És még nincs vége! Újabb folytatás köveetkezik. Csak legyen türelmetek kivárni!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett minden. A barik nekem is különösen tetszenek. Jó a gyerekeidnek, hogy ilyen ügyes anyukájuk van. (Hát, azt hiszem nekem is össze kellene szednem magam, mert ezt rólam nem igen mondható el.):)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, aranyos vagy! Mindig kapnak valami sk-t tőlem. Általában valami apróságot. Éppen ma nézegettem a legkisebb ágyát, teli van általam készített plüss állatokkal. :-)

    VálaszTörlés
  3. A zsák tökéletesen bevált, és a többi alkotásod is nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök Soldi, hogy tudjátok használni!

    VálaszTörlés