2011. április 28., csütörtök

Utó-Húsvét.

Sűrű Húsvétot tudhatunk magunk után.

Kezdődött Flóra 9. szülinapjával, április 23-án. A nagylánynak egy kívánsága volt, egy Tropicarium-i kirándulás. Előző nap ejtettük meg a családi túrát. Élmény dús napunk volt. A Tropicarium még mindig lenyűgözi őket. Nagyon tetszett a természetismereti játék. A hatalmas alagút a központi akvárium alatt. Lőrinc másodjára volt itt, az első látogatására nem hiszem, hogy emlékszik, elég kicsi volt még akkor. A nagyok már többször voltak itt. Sajnos a rája simogatóban csak két aktív rája körözött. De az is nagy élmény maradt számunkra.

Vasárnap családilag ünnepeltük a nagylányt. Répa torta volt a kívánsága. Csendben jegyzem meg, hogy ennél már készítettem finomabb répatortát is. Természetesen volt még extra ajándék is, erről később fogok beszámolni.

Húsvét hétfőn a fiúk meglocsolták a környék otthon maradó lányait. Itthon pedig egy kis húsvéti ajándék várta őket. Nem a legegészségesebb, de feladtam már régen az elveimet. Mindhárman egy-egy adag répa csomagot kaptak, teli sok-sok finomsággal.

Mondanom sem kell, mennyire örültek neki, hogy ennyi csokit, cukrot kaptak. Akkor volt nagy falás. De mióta visszacsomagolták és díszként ékesíti a kandalló párkányát, szinte hozzá sem nyúltak. Lehet, hogy még Mikulásig kitart a sok édesség?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése