2010. december 21., kedd

Szörnyűségek.


Semmi rosszra ne gondoljatok. Inkább nézzétek meg a legújabb szönyikéimet. Bemutatom őket, mind jóságosak, kedvesek. Némelyik még talán kicsit együgyű is.

Ők a szintetikus csapat, mind műszálas belsővel bír. Kiválóan bírják a gyömöszölést, együttalvást, mosást-szárítást. Puhák, ölelgetnivalók.

Itt vannak a bio-szörnyik. Ez a csapat ökológialag tesztelt, meggymag belsővel rendelkeznek. Kizárólag zöld-családban érzik jól magukat. Sajátságos tulajdonságuk pedig, hogy kiválóan őrzik a meleget-hideget egyaránt. Fájó torok-fülecske és bedagadt boka gyógyítója.


Számuk megfogyatkozott a vásárok folyamán, ennek ellenére nagy nyugalommal várják szerető gazdájukat.

A következő páros, két szörny-tok. Hű örzője lesz két külső vinyónak. (Igazi magyar megfelelőt nem találtam, remélem értitek mit fognak ezek őrizni.)

A következő napokban próbálok karácsonyra hangolódni, többször jövök, mutatok képeket is.

7 megjegyzés:

  1. jaj, de jók... én is fontolgattam már sokszor a szörnyike varrást... most meg a férjem kért meg, hogy a fényképező alátámasztására készitsek egy babzsákot vagy rizzsaákot (állitólag felfogja a rezgéseket)... lehet szörnyikésre készitem, igy majd hasonlitani fog a gazdájára :DDDD

    VálaszTörlés
  2. :-)
    Kíváncsi leszek, milyen lesz a szörnyikés fényképező támasz!

    VálaszTörlés
  3. Nem is olyan szörnyűek!!!Sőt! Nagyon tetszenek.
    Pirimami

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyosak,a meggymagos az a közönséges meggymag szárítva vagy valami különleges fáról való?Lehet együgyű a kérdésem.

    VálaszTörlés
  5. Semmi különleges, mezei meggy magjai. Annyi különlegessége van, hogy szépen leáztatva, megszárítva, majd ecetes-sós vízben kifőzve, újra megszárítva.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen,ilyet én is készítek magamnak.

    VálaszTörlés