2010. február 17., szerda

Játék nálam.

Már régóta gondolkodom, hogyan lephetném meg azokat, akik nap, mint nap elolvassák a gondolataim, megnézik két kezem munkáját. Hát most itt van.

Vicces játék lesz, kitalálósdi. Természetesen farsangi időszakban, farsanggal kapcsolatos. Három gyerkőcömnek készítettem háromféle farsangi jelmezt. Magamhoz képest fondorlatos képet készítettem. A ti dolgotok csak annyi, hogy ki kell találnotok, melyik jelmez micsoda. Kíváncsian várom a tippeket.

A helyesen tippelők között valami szépet sorsolok ki.

Mindhármat ki kell találni! :-)

Azt elfelejtettem írni, meddig lehet találgatni. :-) Péntek éjfélig. Ugyan nem valószínű, hogy a hétvégén megejtem a sorsolást, de igyekszem legkésőbb hétfőn elrendezni.

9 megjegyzés:

  1. Méhecske, mackó és dalmata?
    Az utolsóban nem vagyok biztos:)

    VálaszTörlés
  2. kutyaféle, de nem dalmata! :-)

    VálaszTörlés
  3. a méhecske és a mackó nálam is stimmel (na persze lehet, hogy nem is azok..?! :) ), viszont a kutyaféle.... ha valami mai mesehős, akkor én ebből a versenyből gyerek híján azt hiszem, kiesek.. amúgy én inkább macskára gondoltam :) de azok a foltok és a villámféle... hát nem tudom.. legalább megpróbáltam :)
    na azért ha mégiscsak eszembe jut vmi, visszaszállok a versenybe :)

    VálaszTörlés
  4. Méhecske, maci és a kutya: Volt!

    VálaszTörlés
  5. Először méhecske, maci és cica jutottak eszembe nekem is, de a cicánál én is elbizonytalanodtam. Dalmata biztos nem, mert annak a füle nem ilyen. Éppen foltos macsek lehet, de az a villámféle nálam is bezavar.

    VálaszTörlés
  6. A fiam most mondja, hogy az valami kutya szerinte. Szóval így tudatlanul a macska helyett "valami" kutyára szavazok, bár ő nem tudta elmagyarázni, hogy melyik és milyen, nekem meg halvány lilám sincs. :))

    VálaszTörlés
  7. Alakul! Kíváncsian várom a fejleményeket!

    VálaszTörlés
  8. Köszi a játékot. Nagyon izgi. Csak néztem és gondolkoztam... A végső elhatározásom: méhecske, maci és Volt, a kutya (jó a villán jel)-ő az egyik kedvencem. :) Igazán klassz jelmezek.

    VálaszTörlés
  9. Méhecske,mackó és Volt a kutya.Persze a lánykám segítségével!!!:DDD

    VálaszTörlés