2010. január 4., hétfő

Az év első bejegyzése


Jó régen nem jelentkeztem. Mentségemre legyen szólva, bepótoltam az összes házi fő koordinátori teendőmet. Karácsony előtt még befejeztem a hirtelen jött megrendeléseimet és a családi kézzel készült meglepi ajándékokat.

Ezúton is kívánok boldog, új esztendőt minden kedves látogatómnak. Persze az ismerőseimnek is, de nekik személyesen úgy is kívántam már minden jót ezévre. Mióta nem jártam erre szépen növekedett a kíváncsiskodók száma, ennek nagyon örülök. Igyekszem, hogy idén legyen is mire kíváncsinak lenni, reményeim szerint több bejegyzés fog születni majd.

10 megjegyzés:

  1. épp ma jutottál eszembe, hogy mi lehet Veled :)

    VálaszTörlés
  2. Épp ezért jelentkeztem. :-) Viszont én mindig benéztem hozzád! Te sem unatkoztál a téli szünetben. :-) Leszek most már sűrűbben.

    VálaszTörlés
  3. :)
    most bezzeg tanulhatok, hétfőn Nátyizom (ismered?)

    VálaszTörlés
  4. Szia !
    Nagyon klasszak a dolgaid. Lenne konkrét technikai kérdésem egyik alkotásoddal kapcsolatban. Megkereshetlek e-mail-ben ?

    VálaszTörlés
  5. művtöri tancsi bácsi.. (este azon gondolkoztam, hogy ezt mintha már beszéltük volna, de ezek szerint nem :) ) és olyan okos, stresszes Nála a vizsga (bár persze én meg mindenkinél stresszelek)
    na de nem is értem, miért zargatlak ilyen hülyeséggel, szómenésem van már megint...?!
    szóval a lényeg, hogy jó varrást Neked!! :)

    VálaszTörlés
  6. Engem nagyon érdekel, jó kis nosztalgia! :-) Ki az a stresszelő művtöris?

    VálaszTörlés
  7. Anita, várom a kérdést! :-)

    VálaszTörlés
  8. Nátyi Róbert - tévében is láthattad már (talán az rtl klubos üzenetben láttam én egyszer - vagy abban nem is szoktak beszélni?!)
    sokan nem szeretik, mert úgy vélik azért buktat, mert szemét. Csak épp azt nem veszik észre, hogy azért buknak meg, mert nem is tanultak... :)

    akkor majd fársztalak máskor is buggyant fősulis sztorikkal :P

    VálaszTörlés
  9. Még nem hallottam a nevét, nem ismerem. Hát, ha valaki nem tanul, annak meg van az eredménye.

    Fárasz csak máskor is! :-)

    VálaszTörlés