2013. november 27., szerda

Algyő, az én falum kiállítása.

2013. november 25-én nyitottuk meg az algyői Alkotóházban a 2013 októberében meghirdetett Algyő, az én falum pályázat alkotásaiból rendezett kiállításunkat. A képző- és iparművészeti remekek mellett helyet kaptak az irodalmi alkotások is.


Kora délután egyre gyarapodott a látogatók száma. Első sorban az algyői általános iskolásokat vártuk sok szeretettel, akik előre elküldött rajzaikkal gazdagították a kiállítást.


Némethné Vida Zsuzsanna alpolgármester asszony kedves szavaival méltatta a tárlat alkotásait. Ezt követően az Algyői Citerazenekar kíséretében az algyői Búzavirág Asszonykórus egy dalcsokrot adott át nekünk, Belovainé Bakos Erika pedig verseket olvasott fel.


Szeretném megköszönni minden közreműködő segítőnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a kiállítás. Nagy öröm volt számomra, hogy az iskola két csoportja a zord idő ellenére is ellátogatott a megnyitóra.

2013. november 19., kedd

Újabb tolltartó.

Gittának készült a tolltartó.


Használd egészséggel, Gitta!

Személyesen nem ismerem a kis hölgyet. Az biztos, hogy nagyon különleges neve van.  Az Anyukájával azonban már többször találkoztam, tüneményes!

2013. november 18., hétfő

Erre vártak ezek az anyagok.

Már jó ideje várják ezek a sütis, teás kanna mintás anyagok, hogy varrjak belőlük ajándéknak valót. Hát, elérkezett az ő idejük. Szilvikének fog sok vidám percet okozni...


...a "bögre szőnyeg", azaz mug rug...


...az edény alátét...


 ...és a névre szóló edényfogó kesztyű...



Még maradt jó néhány ilyen blokkom. Még karácsonyig el is készül! 




2013. november 15., péntek

Hédi névnapi ajándéka.

Hát, mi lenne más, mint cerkatartó! Kedvenc barátnője vitte neki névnapi ajándéknak. 


Nem tudtam eldönteni, melyik kollázst tegyem ide, így hát megmutatom mindkettőt.


Remélem, Hédi szebbnél szebb rajzok kerülnek ki a sok szép ceruzák segítségével!

2013. november 14., csütörtök